Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren

Kunststofvloeren

Op deze website kunt u zelf de kunststofvloeren materialen bestellen.
Deze doe het zelf site maakt het leggen van een kunststofvloer voor iedereen bereikbaar.
Het gaat hier om de kunststofvloer afwerking van een epoxy of pu gietvloer.

Het zelf maken van een kunststofvloeren gaat heel eenvoudig als u de instructies van de filmpjes opvolgt.  Zelf een kunststofvloer leggen scheelt tientallen procenten met het laten leggen. Indien u de kunststofvloeren niet zelf wilt leggen dan kan De DHZ ploeg dat voor u doen. Het is tevens mogelijk om toch de kunststofvloeren zelf te leggen en een aantal dagen een vloerregisseur in te huren. Deze vloerregisseur helpt u met leggen van de kunststofvloeren. Mocht u nog vragen hebben over het zelf leggen van een kunststofvloeren, neemt u dan gerust contact met ons op.

DHZ gietvloeren: 020 3420404 op kantoor uren van 08.30 – 17.00 uur
Van 17.00 – 20.00 uur kunt u bellen met 06 43237866
Doe het zelf of met een beetje hulp van onze vloer-regiseur.

Bij DHZ-Vloeren heeft u volledige vrijheid. U kunt ervoor kiezen om zelf de vloer te gieten, maar mocht u toch twijfels krijgen dan kan de gietvloer-regiseur uitkomst bieden. Hij begeleid u stap voor stap in het process. Uiteindelijk bestaat er ook nog de keuze om het de professional te laten doen.
Doe het zelf gietvloeren
Introductie DHZ vloeren
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van de DHZ gietvloer primer
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van DHZ vloeren schraplaag
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van de DHZ vloeren MONO gietvloer
Doe het zelf gietvloeren
Het aflakken van de DHZ gietvloer.