Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren

Hoe werkt het?

Je hebt de filmpjes bekeken en onze Doe Het Zelf man aan het werk gezien.
Zelf je gietvloer maken kan je wel, zoveel is duidelijk. Maar voordat je de doe het zelf gietvloer gaat aanbrengen is is nu zaak om je vloer op te meten, zodat je de prijscalculator kunt invullen. Je wilt natuurlijk wel weten wat de gietvloer gaat kosten.

Zo, dat valt mee.
Nu de kleur kiezen, op de site vindt je een RAL kleuren waaier en een selectie van speciale Doe Het Zelf gietvloer kleuren.

Wil je een steuntje in de rug van de gietvloer coach?
Kies dan ook het aantal dagen dat je hem erbij wilt hebben.
Je kunt nu je bestelling afronden.

De fabriek gaat voor je aan het werk en de Doe Het Zelf gietvloer wordt binnen enkele dagen bij je afgeleverd.

Nu kun je aan het werk.

Lees het stappenplan op deze site nog eens goed door en print deze uit. Nadat je de vloer hebt ontruimt kun je beginnen met de voorbereidingen. Als je direct hierna de eerste laag aan brengt, is je vloer over 4 dagen klaar. Dan kun je er op dag 5 overheen lopen en de boel weer inrichten. Let er op, dat je de vloer niet beschadigd door schuiven met meubels en dergelijke. Schoon maken met water of andere vloeistoffen nog even niet doen. Je doe het zelf gietvloer is er na 5 dagen tegen bestand.

Doe het zelf of met een beetje hulp van onze vloer-regiseur.

Bij DHZ-Vloeren heeft u volledige vrijheid. U kunt ervoor kiezen om zelf de vloer te gieten, maar mocht u toch twijfels krijgen dan kan de gietvloer-regiseur uitkomst bieden. Hij begeleid u stap voor stap in het process. Uiteindelijk bestaat er ook nog de keuze om het de professional te laten doen.
Doe het zelf gietvloeren
Introductie DHZ vloeren
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van de DHZ gietvloer primer
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van DHZ vloeren schraplaag
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van de DHZ vloeren MONO gietvloer
Doe het zelf gietvloeren
Het aflakken van de DHZ gietvloer.