Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren

Epoxy gietvloer zelf maken

Het zelf maken van een epoxy gietvloer is een leuke klus. Deze doe het zelf epoxy zelf maken en site helpt u stap voor stap de epoxy gietvloer zelf te maken.
Het zelf maken van een epoxy gietvloer gaat doormiddel van het aanbrengen van meerdere lagen.

Bekijkt u de filmpjes nauwkeurig en het zelf maken een epoxy gietvloer wordt een leuke klus voor elke doe het zelf man of vrouw. Deze epoxy zelf maken gietvloer site levert zowel epoxy gietvloeren als PU gietvloeren. In een woning of kantoor wordt meestal een Polyurethaan gietvloer gelegd.

In een garage of werkplaats wordt meestal een epoxy gietvloer of rolcoating gelegd
Neemt u gerust contact met ons op zodat wij u op weg kunnen helpen met het zelf maken van een epoxy gietvloer.


Doe het zelf of met een beetje hulp van onze vloer-regiseur.

Bij DHZ-Vloeren heeft u volledige vrijheid. U kunt ervoor kiezen om zelf de vloer te gieten, maar mocht u toch twijfels krijgen dan kan de gietvloer-regiseur uitkomst bieden. Hij begeleid u stap voor stap in het process. Uiteindelijk bestaat er ook nog de keuze om het de professional te laten doen.
Doe het zelf gietvloeren
Introductie DHZ vloeren
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van de DHZ gietvloer primer
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van DHZ vloeren schraplaag
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van de DHZ vloeren MONO gietvloer
Doe het zelf gietvloeren
Het aflakken van de DHZ gietvloer.