Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren Doe het zelf gietvloeren

Beton gietvloer

Deze zelf beton gietvloer site is speciaal ontwikkeld voor de klusser. Het zelf beton gietvloer leggen  gaat heel eenvoudig als u de instructies van de filmpjes opvolgt. Iedereen kan zelf beton gietvloer leggen en zelf bestellen via deze site. Zelf beton gietvloer leggen scheelt tientallen procenten met het laten leggen. Indien u de beton gietvloer niet zelf wilt leggen dan kan De DHZ ploeg dat voor u doen. Het is tevens mogelijk om toch de gietvloer zelf te leggen en een aantal dagen een vloerregisseur in te huren.   Deze vloerregisseur helpt u met het zelf gietvloer leggen. Mocht u nog vragen hebben over het zelf beton gietvloer leggen neemt u dan gerust contact met ons op.

DHZ gietvloeren: 020 3420404 op kantoor uren van 08.30 – 17.00 uur
Van 17.00 – 20.00 uur kunt u bellen met 06 43237866

Doe het zelf of met een beetje hulp van onze vloer-regiseur.

Bij DHZ-Vloeren heeft u volledige vrijheid. U kunt ervoor kiezen om zelf de vloer te gieten, maar mocht u toch twijfels krijgen dan kan de gietvloer-regiseur uitkomst bieden. Hij begeleid u stap voor stap in het process. Uiteindelijk bestaat er ook nog de keuze om het de professional te laten doen.
Doe het zelf gietvloeren
Introductie DHZ vloeren
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van de DHZ gietvloer primer
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van DHZ vloeren schraplaag
Doe het zelf gietvloeren
Het aanbrengen van de DHZ vloeren MONO gietvloer
Doe het zelf gietvloeren
Het aflakken van de DHZ gietvloer.